Recruitment

In een “goed gesprek” leggen we de basis voor onze samenwerking.  

Door onze ervaring weten we dat het vaak verhelderend is om in de discussie over het ideale profiel ook de kwaliteiten van interne kandidaten de revue te laten passeren.  Hierdoor door worden de “must haves” van de functie duidelijk. De bedrijfscultuur van uw onderneming draagt bij aan de concretisering van het functieprofiel en maakt zichtbaar wat de succesfactoren van een kandidaat kunnen zijn.

Niet zelden blijkt dat u door dit gesprek nog beter inzicht heeft gekregen in de bedrijfsdoelstellingen die door invulling van de vacature gerealiseerd moeten worden. 

Bij een Talent Aquisition benadering brengen wij de actuele relevante arbeidsmarkt in kaart. Hierdoor identificeren wij de meest geschikte kandidaten voor uw onderneming. Door deze proactieve aanpak benaderen wij veelal kandidaten die latent geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging. Door deze persoonlijke benadering bieden wij klant en kandidaat absolute vertrouwelijkheid. Als vertrouwelijkheid minder belangrijk is zetten we alle communicatiekanalen open en kunnen we jobboards, linkedin op een professionele manier inzetten.

Vervolgens gaan wij met de geïdentificeerde kandidaten aan het werk. Tijdens de screening en interviews beoordelen wij de achtergrond, werkervaring en professional track van de potentiële nieuwe medewerkers ten opzichte van het opgestelde functieprofiel.  Door zeer gerichte interviews krijgen wij een beeld van de manier van werken en de mate waarin dit aansluit bij het functieprofiel en de cultuur van uw onderneming. Indien gewenst kunnen wij ook een persoonlijkheidstest of capaciteiten test toevoegen als selectie instrument.

Neem contact op met Alexander de Vries voor een oriënterend gesprek. + 31 610 44 70 30

Om de lijst met vacatures te bekijken, klik hier                                        

Om de lijst met succes ingevuld vacatures te bekijken klik hier

Om meer informatie te lezen over onze Active Search aanpak, klik hier

Stork HRM | |We fuel the growth of your organisation